ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ “PORTABLE USB RECHARGABLE AIRBRUSH KIT (AB140)” -PME

99.89 MΕ ΦΠΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ: 3.01.0005
Κατηγορίες: , ,

Εξαντλημένο

To εύκολο στη χρήση Airbrush Kit της PME ​​διασφαλίζει ότι οι εκπληκτικές διακοσμήσεις κέικ απέχουν μόνο ένα… ψέκασμα!

Στο κουτί περιλαμβάνονται:

  • Επαναφορτιζόμενη, φορητή μονάδα συμπιεστή – που παράγει έξοδο αέρα 11 PSI, σας παρέχει τέλεια ομοιόμορφη κάλυψη και μπορεί να φορτιστεί ξανά μέσω σύνδεσης USB.
  • Πιστόλι airbrush – με έναν απλό μοχλό στο πάνω μέρος για να σας παρέχει τέλειο έλεγχο και μια εύκολη πλήρωση έγχρωμης δεξαμενής, βιδώνεται απευθείας στη μονάδα συμπιεστή για πραγματικά εύκολο χειρισμό.
  • Καλώδιο φόρτισης USB
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Διακοσμήστε τα γλυκά σας με τον επαγγελματικό τρόπο!

Εύκολο στη χρήση και τον έλεγχο: Μόλις βιδώσετε το πιστόλι στη μονάδα συμπιεστή, απλώς προσθέστε το χρώμα που έχετε επιλέξει στη μικρή δεξαμενή στην κορυφή, αντικαταστήστε το καπάκι του και είστε έτοιμοι!

Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε τη ροή, ακόμα κι αν είστε πλήρης αρχάριος, και επειδή η μονάδα συμπιεστή είναι αρκετά μικρή για να μπορεί να συγκρατηθεί εύκολα με το ένα χέρι, καθιστά επίσης πολύ εύκολο το χειρισμό – μπορείτε να κρατήσετε και να ψεκάσετε με το ένα χέρι, ενώ γυρίζετε το κέικ σας με το άλλο.

Τώρα ΔΕΝ δεν περιορίζεστε από καλώδια: η συσκευή  μπορεί να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB. Μια μόνο φόρτιση διαρκεί έως και 50 λεπτά – αρκετός χρόνος για να διακοσμήσετε- ενώ μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε «συνδεδεμένο» εάν αρχίσει να εξαντλείται.

 

Προσθήκη στα Αγαπημένα.
Προσθήκη στα Αγαπημένα.
PME
ΚΩΔΙΚΟΣ: 3.01.0005 Κατηγορίες: , ,
Share