ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ – ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Η KATOΣ προσφέρει το πλέον ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων στον σύγχρονο ζαχαροπλάστη και επαγγελματία. H εταιρία μας καλλιεργεί συνεργασίες με καταξιωμένες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στο χώρο των βρώσιμων υλικών, των εργαλείων και του εξοπλισμού ζαχαροπλαστικής. Φροντίζουμε να διευρύνουμε διαρκώς την προϊοντική μας γκάμα αλλά και το σύνολο των προσφερομένων υπηρεσιών, ώστε να καλύπτουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας. Στόχος μας είναι να αποτελούμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη προσφέροντας ένα πλήρες σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ?

• Ολοκληρωμένες λύσεις : Η ΚΑΤΟΣ σας παρέχει ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζεται με άριστη τεχνογνωσία, και δυνατότητα συμβουλευτικής υποστήριξης.
• Ταχεία εξυπηρέτηση: Η ΚΑΤΟΣ χαρακτηρίζεται από οργάνωση και ευελιξία, κάτι που μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των πελατών μας. Η εξυπηρέτηση του δικτύου παραγγελιών και δρομολογίων τηρείται με σταθερότητα και συνέπεια.
• Ανταγωνιστικές τιμές: Η διαπραγματευτική μας ικανότητα και η βαθιά γνώση της αγοράς μας δίνει το πλεονέκτημα ανταγωνιστικών τιμών.
• Ποιότητα των προϊόντων: Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια.
• Επαγγελματισμός: Ανταποκρινόμαστε με επαγγελματισμό στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας, αναζητώντας το καλύτερο μίγμα προϊόντων –τιμών και παρέχοντας υποστήριξη με εξοπλισμό και εκπαίδευση.
• Νέες ιδέες: Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις τάσεις της αγοράς, τις οποίες και σας μεταφέρουμε άμεσα, προσφέροντάς σας συνέχεια νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αν ενδιαφέρεστε για χονδρική πώληση παρακαλούμε καλέστε μας στο 211-0137127 ή στείλτε μας email στο sales@caketools.gr, με τα είδη ή τις κατηγορίες ειδών που σας ενδιαφέρουν, την επωνυμία σας, ΑΦΜ, και τα στοιχεία επικοινωνίας ώστε να έρθουμε σε επαφή και να σας ενημερώσουμε για τις τιμές μας.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν παρέχουμε τιμές ή τιμοκατάλογο χονδρικής σε ανώνυμα email χωρίς πλήρη στοιχεία του ενδιαφερόμενου.

Σημείωση:
Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Oι τιμές χονδρικής θα σας αποσταλούν εμπιστευτικά. Η προσφορά δωρεάν αποστολής άνω των 80 euro ισχύει ΜΟΝΟ για τιμοκατάλογο λιανικής.