Η λεπτή λεπίδα είναι ιδανική για το τρίψιμο όλων των τύπων φλοιού εσπεριδοειδών χωρίς να αφαιρεθεί η γεύση του καρπού.
Το τριμμένο εσπεριδοειδές είναι ιδανικό για την «προσθήκη» επιπλέον γεύσης σε αλμυρά πιάτα, επιδέσμους, αλλά ευνοϊκά για το ψήσιμο.
Είναι επίσης η τέλεια λεπίδα για το τρίψιμο σκληρών μπαχαρικών – όπως το μοσχοκάρυδο, η κανέλα, η σοκολάτα και τα φασόλια Tonka.
Τα μπαχαρικά γίνονται εξαιρετικά λεπτά κοκκία που μπορούν να προσθέσουν λεπτές γεύσεις σε οποιαδήποτε συνταγή.
Ιδανικός τρίφτης για:εσπεριδοειδή και τυρί, σοκολάτα, μπαχαρικά, σκόρδο, τζίντζερ, τρούφα, ξηρούς καρπούς και πολλά άλλα.